خدمــــــــات الميدان الملـــــــــــــكي
توقيت دول العالم مع الميدان الملكي |
|
العب سدوكو مع الميدان الملكي
برامج تهمك
.المواضيع الأكثر نشاطاً
المواضيع الأكثر شعبية
كباب الحله
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
كباب الحله
[size=18][center][color:12ea=cyan][url=http://www.0zz0.com/][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[color:12ea=cyan]الكمية تكفي: 3 أشخاص[/color]
[color:12ea=cyan]وقت التحضير: 10 دقائق[/color]
[color:12ea=cyan]وقت الطهي: 120 دقيقة[/color]
[color:12ea=cyan]المقادير: 1/2 كيلو لحم[/color]
[color:12ea=cyan]بصلة متوسطة[/color]
[color:12ea=cyan]فص ثوم[/color]
[color:12ea=cyan]م ص سمن (يمكن الاستغناء عنه)[/color]
[color:12ea=cyan]ملح وفلفل أسود وبهارات والقليل من القرفة[/color]
[color:12ea=cyan]التحضير: 1- يقطع اللحم مكعبات صغيرة أو كبيرة حسب رغبتك.[/color]
[color:12ea=cyan]2- يفرم البصل والثوم فرما خشنا[/color]
[color:12ea=cyan]الطبخ: 1- يشوح البصل لمدة دقيقة ثم يضاف له اللحم ويقلب حتى يتغير لون اللحم إلى الون الغامق ثم تقلل النار تحته[/color]
[color:12ea=cyan]2- يضاف للحم نصف كوب ماء كل فترة حتى لا ينشف اللحم.[/color]
[color:12ea=cyan]3- عندما يبدأ اللحم في تمام النضج يضاف له التوابل كلها ويترك حتى يكتمل نضجه.[/color]
[color:12ea=cyan]4-[/color]
[color:12ea=cyan]بعد إغلاق النار من تحته توضع ملعقة سمن كبيرة في طبق صغير من الألومنيوم[/color]
[color:12ea=cyan]ويوضع عليها قطعة فحم مشتعل ويوضع الطبق بسرعة على اللحم في الحلة وتغطى[/color]
[color:12ea=cyan]الحلة لمدة 10 دقائق ثم يغرف اللحم ساخنا.[/color][/center]
[/size]
[color:12ea=cyan]الكمية تكفي: 3 أشخاص[/color]
[color:12ea=cyan]وقت التحضير: 10 دقائق[/color]
[color:12ea=cyan]وقت الطهي: 120 دقيقة[/color]
[color:12ea=cyan]المقادير: 1/2 كيلو لحم[/color]
[color:12ea=cyan]بصلة متوسطة[/color]
[color:12ea=cyan]فص ثوم[/color]
[color:12ea=cyan]م ص سمن (يمكن الاستغناء عنه)[/color]
[color:12ea=cyan]ملح وفلفل أسود وبهارات والقليل من القرفة[/color]
[color:12ea=cyan]التحضير: 1- يقطع اللحم مكعبات صغيرة أو كبيرة حسب رغبتك.[/color]
[color:12ea=cyan]2- يفرم البصل والثوم فرما خشنا[/color]
[color:12ea=cyan]الطبخ: 1- يشوح البصل لمدة دقيقة ثم يضاف له اللحم ويقلب حتى يتغير لون اللحم إلى الون الغامق ثم تقلل النار تحته[/color]
[color:12ea=cyan]2- يضاف للحم نصف كوب ماء كل فترة حتى لا ينشف اللحم.[/color]
[color:12ea=cyan]3- عندما يبدأ اللحم في تمام النضج يضاف له التوابل كلها ويترك حتى يكتمل نضجه.[/color]
[color:12ea=cyan]4-[/color]
[color:12ea=cyan]بعد إغلاق النار من تحته توضع ملعقة سمن كبيرة في طبق صغير من الألومنيوم[/color]
[color:12ea=cyan]ويوضع عليها قطعة فحم مشتعل ويوضع الطبق بسرعة على اللحم في الحلة وتغطى[/color]
[color:12ea=cyan]الحلة لمدة 10 دقائق ثم يغرف اللحم ساخنا.[/color][/center]
[/size]
boba_semsem- قائد غرفة عمليات الجيش الملكي
-
عـــدد المساهمــــــات : 1511
رد: كباب الحله
شكرا ليكى يابوبا على الطبق الجميل ده
بس فى سؤال بس من شاب أعزب غاوى يعمل شابورة فى المطبخ
أزاى نوصل للشكل الموجود فى الصورة وف أى مرحلة
بس فى سؤال بس من شاب أعزب غاوى يعمل شابورة فى المطبخ
أزاى نوصل للشكل الموجود فى الصورة وف أى مرحلة
Mohammad_Refat- مشرف البلاط الملكي
-
عـــدد المساهمــــــات : 1442
رد: كباب الحله
[b][color:768e=yellow]فهمنى اكتر سؤالك يا محمد
عشان اعرف ارد صح
انتظرك
اشكرك على مرورك الغالى
[/color][/b]
عشان اعرف ارد صح
انتظرك
اشكرك على مرورك الغالى
[/color][/b]
boba_semsem- قائد غرفة عمليات الجيش الملكي
-
عـــدد المساهمــــــات : 1511
رد: كباب الحله
[color:e373=#00ffff] يقطع اللحم مكعبات صغيرة أو كبيرة حسب رغبتك[/color]
[color:e373=#00ffff]سورى بوبا [/color]
[color:e373=#00ffff]ماكنتش واخد بالى من الجملة دى[/color]
[color:e373=#00ffff]خلاص وصلت[/color]
[color:e373=#00ffff]شكرا بوبا[/color]
[color:e373=#00ffff]بس ياريت أنفذها صح[/color]
[color:e373=#00ffff]أنا هاجرب[/color]
[color:e373=#00ffff]أدعيلى[/color]
[color:e373=#00ffff]سورى بوبا [/color]
[color:e373=#00ffff]ماكنتش واخد بالى من الجملة دى[/color]
[color:e373=#00ffff]خلاص وصلت[/color]
[color:e373=#00ffff]شكرا بوبا[/color]
[color:e373=#00ffff]بس ياريت أنفذها صح[/color]
[color:e373=#00ffff]أنا هاجرب[/color]
[color:e373=#00ffff]أدعيلى[/color]
Mohammad_Refat- مشرف البلاط الملكي
-
عـــدد المساهمــــــات : 1442
رد: كباب الحله
[b][color:cb34=yellow]ربنا معاك
هى سهله والله
بس اهم حاجه توطى عشان مش تعمل شابوره
وابقى قولى النتيجه
[/color][/b] :D
هى سهله والله
بس اهم حاجه توطى عشان مش تعمل شابوره
وابقى قولى النتيجه
[/color][/b] :D
boba_semsem- قائد غرفة عمليات الجيش الملكي
-
عـــدد المساهمــــــات : 1511
رد: كباب الحله
تسلم ايديكى يابوبا
جميلة وسهلة فعلا
انا باعملها على طول
بس اوقات مش بيتوفر الفحم
فباعملها عادى من غير فحم
طبعا طعمها بيتغير بس بتكون حلوة برضه
بس باستخدام الفحم بتبقى احلى واحلى
[url=https://2img.net/r/ihimizer/i/96392730.png/][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
جميلة وسهلة فعلا
انا باعملها على طول
بس اوقات مش بيتوفر الفحم
فباعملها عادى من غير فحم
طبعا طعمها بيتغير بس بتكون حلوة برضه
بس باستخدام الفحم بتبقى احلى واحلى
[url=https://2img.net/r/ihimizer/i/96392730.png/][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
فرحة- لواء
-
عـــدد المساهمــــــات : 973
رد: كباب الحله
[b][color:0be8=yellow]تسلمى يا قمر
مشكوره على مرورك الغالى
[/color][/b] :D
مشكوره على مرورك الغالى
[/color][/b] :D
boba_semsem- قائد غرفة عمليات الجيش الملكي
-
عـــدد المساهمــــــات : 1511
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى